Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2007, 16:51   #415
v0n_oswiec0ny_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Wroclaw - Peterborough

Stan: Usunięty
Imię: kupa
Gildia: kupa
Świat: kupa
Poziom: ;/
Skille: kupa
Poziom mag.: :/
v0n_oswiec0ny_ ma numer GG 3302954
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan Pokaż post
Chcecie sie pozbyc noobow? Wybijcie polakow

Ja wybijam polakow i po ich smierci zawsze jest to samo

Oddaj mojego loota bo bedzesz mial hunta
ja: lol mam 13 lvl to ejst pk char zabilem cie wiec po co mam ci loota oddawac?
kurwa, zobaczysz najebie cie na rl spotkam cie kurwa to cie zbaije ****u dymany. Ja pierodle polak polaka zabija, powinienes za*******ac tych jebanych brazoli
ja: br nie sa noobawmi w porownaniu do pl
Huhauahauhauhauahauhauahauhauhauahauhauahauhauhaua hauhauhauahuah idiota jestes..
ta?! To mozesz pozegnac sie z itemami ^^

5 minut pozniej..

Ej prosze oddaj mi moje itemy zarabialem na nie dlugo

Plx oddasz?

oddaj wez

oddaj

To jak oddasz?

za kazdym razem tak jest, ze gdy zabije polaka wpierw mnie straszy kolegami, nastepnie mowi ze mnie pobije na RL, a na koncu prosi zebym mu oddal jego itemy -.-

jedym slowem HAIL BR

nie lubie gdy polacy wyzywaja brazylijczykow, z graczami z brazylii lubie chodzic na hunty bo oni nei kantuja.

Bylem na dlach z 2 br (ja ed) mialem kicka i myslalem ze juz padlem ale gdy juz mi net wrocil zalogowalem sie i patrze ze br stali i czekali az sie zaloguje uhajac mnie przy tym...polak pewnei by zszedl na dol i poczekal az padne...
masz racje ale wiesz... popatrz na inne gry gdzie nie ma tak duzo polakow? ;] to nie spotkasz takiego noobostwa bo wiedza ze ich jest malo, wiec sie trzymaja razem, pojdz na swiat gdzie jest 60-70% to br to zobaczysz jak br, br bedzie bil... za to ze jest "noobem br" wiec mi to nie pieprz glupot stary... pojdz na swiat gdzie malo jest polakow nie beda cie bic polacy... a PK charem zawsze sie bije pierwsza lepsza osobe, jakbys na mnie trafil to bys padl po sekundzie nie straszylbym cie tylko odrazu naslal kolege, albo sam bym cie ubil moim innym charem albo sprobowal tym co mi ubiles, tylko ze z lepszym wyposazeniem bym poszedl(zreszta wszystko od lvl zalezy )... pzdroO

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kempna_Mce Pokaż post
zgadzam się z tym, że Polacy to największe noobki! nie tylko z tych powodów, które są wypisane powyżej ale też dlatego, że miałam pewną sytuację jak trenowałam. Podszedł br i się pyta:
Brazylijczyk: Br?
Ja: Pl
Brazylijczyk: Fuck You!

i wybił mi wszystko + ukradł parcele za to że pl jestem... i o czym to świadczy..? o polskich noobkach. przez takich cały świat już wie że polski naród, to naród nOObÓw!! nie wiem czy da się to jeszcze zmienić... bo ja też pawam coraz większą nienawiścią do polskich noobów...
i wlasnie pokazales jaki ten BR byl noob on tobie zabil potworki dlatego ze byl noobem a nie ze jestes Polakiem, noob zawsze bedzie noob nie zaleznie od narodowosci, czlowieku jak patrzysz na narodowosc to dyskryminujesz, czyli jakbys byl na moim swiecie bys za to padl bo nienawidze dyskryminacji, ja bym tego BR zabil a zreszta skad wiesz ze to BR? moze to byl PL tylko chcial sie popisac swoich pieknym angielskim... wkoncu POLACY to noob nie? wez skoncz czlowieku...
.................................................. ..........................
jak zwykle mowil dla was Von Grube Jajo

pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet

13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy

HAIL DANCING SHADOWS!!!
Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : )

~~HI~~
~~BYE~~

Ostatnio edytowany przez v0n_oswiec0ny_ - 25-02-2007 o 17:01. Powód: Zapytaj Gozdzikowej, :] Jadzia wie najlepiej :D
v0n_oswiec0ny_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem