Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2007, 17:08   #8
FMF
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Soest

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Poziom mag.: 29
Domyślny

Mam pare pytan(przeczytalem to co napisales i nie wszystko zakapowalem,ale to tylko moja wina bo ciezko kapuje):
1.Ktora babka zacznie gadac o psie?Ta za lada z czerwonymi wlosami,czy to dziecko co tam stoi?I gdzie dokladnie jest ten pies?(stoi tam ktos o charakterystycznym ciuchach lub czyms?
2.Czy mam szanse pokonania tych zlych Aeonow bez Celestial Weapon,,ktore mi zagradzaja droge do swiatyn?Jesli tak,to jaka jest taktyka?
3.Czy mamy jakakolwiek kontrole nad tymi Magus Sisters czy zawsze robia to co chca?
4.Co do lapania tych potworow to one maja byc z Mount Gagazet i mam je zlapac bronmi co kupie u tego goscia?
5.Jak dodam Auronowi do hp kiedy ma 9999hp to urosnie mu?Bo mialem 9973 i wzroslo tylko do 9999hp.
5.Przeszedlem wczesniej jej wyscigi i goscia tam nie bylo przy wawozie,ale teraz znowu tam jest.Jak to?Nie dam rady pobic moich rekordow jeszcze raz!
6.Zazwyczaj jak do niej mowie to moge przywolac mego Choco,a teraz nie i jeszcze sama nie jest ta trenerka na Chocobosie.
7.Tam gdzie zginela Yunalesca jest teraz Evil Bahamut,a zabierajac max 9999hp mam zerowe szanse.
8.W niektorych miejscach by miec te bronie zrobilem i nie pamietam zebym bral te WSZYSTKIE bronie.Jak je przez przypadek wyrzucilem to moge o Celestial Weaponie zapomniec?
Prosze,napisz odpowiedzi,od tego zalezy moja przyszlosc w FF10!

Ostatnio edytowany przez FMF - 25-02-2007 o 17:10.
FMF jest offline   Odpowiedz z Cytatem