Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Segalczuk
Powiem wam jedno mozecie mnie zbluzgac jak kazdego , wy hcecie byc zorganizowani...? i w ogule jak wy sie porostu jedziecie 1 na 2 to potem rozumiem ze ktos zwiewa nie wierzy ci etc. a jak hcecie sie zgrac to all uhaja zamiast sd nawal ;o i dotej pory co widzialem na filmikach to 2-3 osoby leja , hwala im zato gdyby knighta nie lali tylko sorca np. camuha , boltina jedynie pomyslala a inni to up-down i mysleli "Jak nie dostac z gfb".Co do szwedow zauwazyliscie zeby sie bluzgali nie? Krzyczycie ze maja boty no to "Jak kuba bogu tak bog kubie".I jestem ciekaw kto wymyslil to na edron ^^ mysleliscie ze ujebiecie tak samo zazka czy tam kogos jak taifuna ;p? zauwazcie ze z vision byl taifun jakis ed i jakis ms a tu prawie cale hwl i zauwazcie ze parenascie % osob nie ma pacc'a to walczcie na facc area ... fibula to nawed ja sie hetnie dolacze.
Nieobhodzi mnie co omnie pomyslicie , i o moich blendach poprostu hcialem wam to powiedziec.
|
Około 40 błędów ortograficznych. Ja Ci proponuje wyłączyć komputer, otworzyć okno i wyrzucić go. Po wykonaniu zadania ubierz się ciepło i idź na korepetycje z polskiego. A co do strzelania w Camuha to max 2 osoby mogłyby to robić. Daje sobie rękę uciąć, że Ty, jakbyś tam był to byś osrał cały pokój na widok HWL'i. Pozdro dla dzieci neo