Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2007, 18:58   #32
Frank Horrigan
Użytkownik Forum

Frank Horrigan's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
Domyślny

Poradnik jest beznadziejny. Zbyt prymitywny żeby go wsadzić na stałe do działu.

Przede wszystkim, mapa jest zdeaktualizowana co już w tym momencie wyklucza jej przydatność (wydawało mi się, że to "PoH po update" ).
Dalej już tylko gorzej i gorzej.
- brak opisu respów cyklopów w górnej cześci PoHa, które przy regularnym czyszczeniu wychodzą solo, ew. w parach. Według mnie to jest właśnie to, co powinno zachęcać graczy na niskim lv żeby tam expić (ja poszedłem palem na 8 lv, wystarczy wykonać troche snajperskiej roboty i w pare godzin wbić 20 lv) ale niestety nieudało Ci się o tym wspomnieć...
- bezpieczne dojście które zaznaczyłeś jasnoniebieską linią w istocie nie jest takie do końca bezpieczne bo na przywitanie wychodzą 3 tarany które do miłych potworków nie należą. Szczególnie dla sorców z WoPem i druciarzy z Quagmire Rodem o palkach nie wspominając...
- zapomniałeś dodać, że obszar zaznaczony na czerwono także może nawiedzić GS (zlurowany ofc).
Plus, to co reszta osób napisała.
Należy także wspomnieć, że da się zlurować mino archery/tarany w pobliżu GH idąc prawą stroną od Venore.

Ogólnie twój wytwór nie kwalifikuje się na coś takiego jak poradnik. Jedyne co zrobiłeś to zerżnąłeś mape z neta i przeedytowałeś w paincie, berza. 1/10
Także usuń tego linka co dumnie zamieściłeś w sygnaturce bo tylko robisz siare.

Pozdro,
Horrigan
Frank Horrigan jest offline   Odpowiedz z Cytatem