Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2007, 20:40   #84
MarcinS13
Użytkownik forum

MarcinS13's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Katowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Menera
Poziom: 23
Poziom mag.: 24
MarcinS13 ma numer GG 7796188 Send a message via Skype™ to MarcinS13
Domyślny Brak słów

niestety ale ten poradnik jest do bani (sorry za ostrą opinie ale nie masz chyba świeżych informacji).gdyż pewnego dnia chciałem isć na dc i na początku wsztyko normalnie tylko że przy rzekach (zaraz za outlaw camp) jest resp pojedynczych tarantul co jakies 10-20 sqm a już troche niżej między outlaw camp a dc ( tak w połowie drogi) jest resp conajmniej 2-4 gs ale fukesem ten gs po paru krokach ucieczki zniknoł myśałem że to gs którego ktos przyciagnał ale ja zeszłem to widziałem jeszcze 2 jeden nie zdążył dojść to uciekłem za ekran ale ten drugi mnie dorwał i padłem. Sprawdzałem kilka razy słabszymi postaci (kiedyś dawnoo zrobionymi) czy to nie przyciągane ale na 4 servach sprawdziełem i wszedzie tak samo czasami stałem koło outlaw camp i pytałęm high lvl czy to seryjnie resp gs'ów a oni tak bo tam jakiś quest nowy jest (nie pits of inferno) tylko na dc jedni mówią że na mino mage outfit ,inni że na jakieś super weapon. ja nie wiem ale wiem że te gs są w takiej lini do poh + duzooo tarantul
MarcinS13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem