Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2007, 20:49   #4473
Times
Użytkownik Forum

Times's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pastersky Pokaż post
Witam, gdzie moge expic 26 Master Sorcererem. Mam 25 mlvl.

Mam V-Shield, BoHy, B robe, Wand of Cosmic Energy.
Na razie exp na rotkach w LB, dobij jak najszybciej 27lvl. Na 27lvl możesz z powodzeniem expic na tombach, scrabach, guardach albo Mintwalin oczywiście z monkiem. Z tych dwóch ostatnich będzie wyśmienity lootbag czyli duża kasa. Nie powinno stanowić dla Ciebie problemu wysłanie tego do dp ponieważ na tym lvl na 99% masz już Postmana. Na 28lvl dostajesz super bonus w postaci DSa. Z DSem możesz expic z powodzeniem na dragach. W Ankh albo na Edron ogulnie bardzo fajny exp a loot też może byc ciekawy, zazwyczaj się zwraca. DSy też dają duże możliwości na innych expowiskach np na Necro, ale z nimi poczekaj do 40lvl, na 28 tez możesz tam siedziec ale czasem może byc niebezpiecznie. Innym dobrym rozwiązaniem dla expienia z DSami są tomby, nawet za TP, ale z tym też się wstrzymaj do 40lvl. Jestem pewnie iż łatwo nabijesz 33lvl a co za ty idzie dostaniesz WoI. Potem raczej sobie już poradzisz.

Cytuj:
No więc:
Czy na 38 lvlu i 38/39 m lvlu będe mugł expić solo na gsach ? Może być waste(byle nie zaduże ) I z czego expić , mam do wyboru: Bursty,explo, hmm lub mort hur. Acha do tego lvlu raczej będe już mieć bohy
Na 100% nie. Jak lubisz napis "You are ded", darmowe TP do śwątyni, masz do wydania 1000k i chcesz jak najszybciej zjechać postać to czemu nie ? GS jest bardzo szybki i 2 hitami położy Cię na ziemię. W 200% odradzam takie "expienie