Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2007, 15:33   #1837
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Stan: Zbanowany
Imię: Defroy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gang-Bang
Świat: Kyra
Poziom: 91
Skille: 92/40
Poziom mag.: 19
Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczarek Pokaż post
Patrz na payment list. Połowa asesino/vanum/ordo fidelis (czy cokolwiek to było) już zapłaciło. Nie wydaje mi sie zeby ci co zapłacili ryzykowali kolejną wojne .
tak moze i polowa vanum sie wyplacila, ale co z reszta? niektorym to wogole nie daja szansy zeby zaplacili. paymenty powystawiane sa z deczka niesprawiedliwie. niektorzy wogole nie maja szansy sie splacic mimo tego ze w wojnie byli bierni.
pozatym co zrobia ci biedni membersi vanum jezeli vu zacznie brakowac siana, albo zacznie im sie poprostu nudzic i zaczna ich spowrotem atakowac to co.....? No to wtedy albo opuszvcza serwer albo vanum sie spowrotem zjednoczy i wywali VU z serwa wykorzystujac np. ich rozlam.... wszystko sie moze zdarzyc. Pozatym takie wielkie guildie w czasie dlugiego pokoju w koncu i tak sie rozpaddna, bo to nie jest mozliwe zeby tak dlugo trzymac sie razem.
Ja osobiscie opuscilem ten serwer, powrocilem na kyre (pekuje sobie) i ni emam zamiaru juz tu wracac bo doszedlem do wniosku ze nie jestem zbyt lubiany na tym serwerze. Wkrtce mam nadzieje ze moja gra w tibie bedize sie opierac tylko na nieczestych wizytach w celu zabawy np PK. Moze tez tu sobie popekuje? =] <joke> =)
Pozdrowionka
Zen jest offline