Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2007, 15:53   #4477
Times
Użytkownik Forum

Times's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuryca Pokaż post
27 druid 27 mlvl.
Otoz zastanawiam sie gdzie teraz expic. Do tego lvl jechalem tylko na rotkach, a teraz naprawde juz musze zmienic expowisko. Mysle nad guardami lazac z monkiem, ale nie wiem w ktorej kopalni i na jakim poziomie by bylo najlepiej. Czy moglby mi ktos o tym powiedziec?
Mam jeszcze jedno pytanie - jakie inne expowiska sa dla mnie w miare dobre i oplacalne?
Guardy były by dobrym wyborem. Na początek polecam kopalnie 1 i 2 od strony Carlin. Jest tam największy luz i prawie zawsze ktos siedzi. Więc w miarę bezpiecznie mozesz tam poćwiczyć. Jak już bedziesz wiedzieć jak je zabijać itp możesz się przenieśc do innej kopalni. W 1 i 2 poziom 3 od końca bo niżej są slimy, czyli guardy są na -5 (chyba). Innym dobrym expowiskiem będą Cyce na PoHu z monkiem. Jest ich tam ogramna ilosc więc na prawdę dasz sobie radę. Jak na coś wpadnę jeszczę to dopiszę.

Cytuj:
54 EK, skille 81/80, 5 mlvl (prawie 6)
EQ: aol, rh, dsm, g-legs, bohy/sb, mms, skull staff/war hammer

Dam radę bez jakiegoś niewyobrażalnie wielkiego waste'a na OF? Ew. na którym lvl'u i skillach można już w miarę sensownie się tam zapuszczać?
No nie wiem czy bezpiecznie isc tam na 54lvl. Wydaję mi się że niebędzie to opłacalne. Expiąc tam możesz być na dużym minusie. Sądzę że expienie na OF bedzie opłacalne okolo 80lvl. Ale nie jestem w tym ekspertem.