Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2007, 16:54   #151
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LarvaExotech Pokaż post
Widziałeś jakikolwiek filmik w którym chiachał dragi?

UAAAA <szarża>
58... poof... 43... spark... 181... 126... spark... poof... 260... poof... 31.. poof.. 1... poof... 82... 74...

Tymczasem 120 ms spamujac exori visem (exori vis dziala co sekunde!):

189, 176, 190, 201, 172, 180, 186, 200, 179, 160

Pozatym na dragach z hmm?...

No nie z explo -.-. Dla mnie od zawsze Sorek to była jedna z najsłabszych profesji i będzie... takie gówno, że mnie za dupę ściska... najlepszy PvP pff.... co w nim takiego najlepszego?? Gran hur trwa 23 sekundy... Hur 1 min. UE zżera pełno many, a bez many Sorek to jedno wielkie ścierwo do ubicia... MF co prawda dodaje aż, te 60-160 many, a taki UH EO daje około 600-700 hp, więc taki sorek go może pocałować wiecie w co... Nawet gdyby każdy MF dawał Sorkowi 100+ many (co jest nie możliwe) to jedno explo i cała ta mana jest już spalona. Powiecie, że ma SD, ale SD ma jeden strzał, więc nawet gdyby sorek miał ich 30 bp to dużo szybciej się skończą niż 30 bp Explo. A bez SD Sorek, albo ucieka, albo uderza z Mort Hura lub Vis Luxa lub UE, a najczęściej pada.

A te hity co ty napisałeś do EO to żal.pl po prostu... chyba nigdy nie wiedziałeś hitów 200+ EK na D Lair. Bo ja widziałem Luisigny (jakoś tak) przy mnie ubijała dragi i z HMM średno hity 200+, a bronią tylko czasami siadało poniżej 100. 1 uderzenie na 20, więc rzadko. Reszta to były przynajmniej te w zasięgu Visa, a nawet dużo wyższe.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.

Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 26-02-2007 o 16:58.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem