Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
normalni gracze odchodza z powodu noobow?
ee to juz chyba przesada. co tam pk na 15-20 lvl. moze pomachac łapką
thief? jak dobrze uwazac to nie ma opcji zeby cos ukradli.
im wyzszy robie lvl tym wiecej noobkow kolo 8-25lvl zagaduje mnie i prosi tam o jakas pomoc. bywa to meczace ale od tego jest ignore
faktem jest ze skulle przeszkadza na wojnie.
ale ciagle mam obraz co bylo jak DT weszlo do carlin.
przez pol dnia siedzieli i gineli wtedy wszyscy. wiekszym udalo sie zwiac.
ale zabijanie po 100 osob dziennie - bo tak. jest lekko bezsensowne to bylo dopiero PA.
teraz na wojnie trzeba uwazac na kazdy frag. Walczyc z glowa.
wojny i tak nie wygra sie przez wybijanie przypadkowych 20lvli...
zabija sie konkretne osoby. tych ktorzy wojne wypowiedzieli a nie wszystko na drodze co zyje i idze sobie akurat.
masz jakas alternatywe dla systemu skulli?
|
To jasnej cholery ja też grałem na Isarze rok temu i uważam to za najpiękniejszy okres mojego Tibijskiego życia.Wtedy do high levela się czuło szacunek,teraz byle 8 levlowiec może go zbluzgać bo wie,że nie będzie sobie robił free unjistifieda(3 osoby na dzień do red skulla-ten limit to chyba wolne żarty!!).Jak Del'Toro pozostawiało za sobą porzogę i ulice pełne trupów ludzie w panice chowali się do depot a wojny były krawe i zaciekłe jak nigdy!!Teraz na wojnach na polach bitew roi się od low levelowych "widzów" którzy pchają się pod ogień i robią unjistified kille obu stronom!!Wiele gildii wręcz specjalnie przyprowadza "kukły" w czasie bitew aby ograniczyć przeciwnikowi manewry!!I to ma być gra RPG?!!??!Zabijanie 100 osób dziennie??K**wa cors pozwól grać graczom tak jak się im podoba!!Jeśli chce wcielić się w seryjnego zabójce to niech to zrobi!!!Wojny trzeba prowadzić z głową??A może jakaś gildia CHCE utrwalić władzę na serwerze poprzez strach i trzymanie wszystkich za morde????Bo akurat sprawia im przyjemność bycie czarnymi charakterami w tej grze???To jest MMORPG i powinno im się to umożliwić!!!