A ja wam powiem moje skromne zdanie na ten temat. Ludzie o co wam chodzi jeżeli chcecie pojechać Mateusza za to ze wbija lvl szybciej niż ktokolwiek inny (taka jest prawda) to po co w ogóle tutaj piszecie? Jak mi sie coś nie podoba to zostałem tak wychowany że zatrzymuje do dla siebie po pierwsze dlatego żeby nie urazić drugiej osoby. MDW może postawił sobie cel 300lvl wbija i przestaje w takim tempie expić. Kilka słów jeszcze do tych nobków którzy po nim jadą. Może być bardzo wiele powodów których jednak nie rozumiem.
Po 1. Zazdrościcie lvla,
Po 2. Jest to oznaka waszej bezradności/bezmyślności,
Po 3. Nie umiecie sie pogodzić z tym faktem że to na was są skierowane oczy wielu osób grających w tibie.
Jego nick... Eh zachowujecie sie jak małe dzieci. Nick ma wiele do rzeczy? Naprawdę tak myślicie? Skoro tak to wytłumaczcie dlaczego? Mateusz Dragon Wielki... Jesteście egoistami. Ja sobie zaraz zrobię nick Figo Fago Tańczy Nago i co? Nie będę zwracał uwagi na nobów którzy sie naśmiewają z mojej nazwy dlaczego? Dlatego że to o czymś świadczy nie patrząc na człowieka można sie wyśmiewać z jego weny twórczej przy tworzeniu nowej postaci? Nie! Naśmiewacie sie dlatego bo po prostu nie macie pojęcia na czym polega ta gra. I to też świadczy o Waszym poziomie kultury
Do MDW wiem że mała szansa żeby to przeczytał ale jednak coś napisze.
Trzymaj tak jak jest

jest dobrze xD jedziesz do 300 lvla i życze Ci pokazania tym nobkom że studia i życie to jedno a gra to drugie. Powodzenia
Ale to nie temat o MDW lecz o EO. Myślę jednak że on nie wrócił do gry ale i tak również życzę mu powodzenia