Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2007, 19:17   #46
-Per-
Użytkownik Forum

-Per-'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Hacked !
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki Pokaż post
LOL a ty wyjdz z rooka uber powah gaymerze

wiekszasc z ludzi wypowiadajacych sie w tym temacie przeczy sama sobie i jest zapatrzona tylko w cyferki, a jezdzenie po kimkolwiek za to jakiego ma chara jest po prostu chore. dodatkowo polak tradycyjnie bedzie jezdzil po swoich, potem doda jeszcze ze politycy sa zli, polacy glupi i brudni i ze nic nie umiemy i ze wogle powinni nas z mapy wymazac LOL. leczcie sie

czemu jakos mnie nie dziwi ze mateusz ma tylko tibiabr.com w profilu?
...bo na tibia.pl jesteś Ty. Wyloozuj chłopcze i wytłumacz mi gdzie się z niego naśmiewałem rycerzu? Nie wyjde z rook'a bo jestem rookstayer'em (to taki gracz co nie wychodzi z rookgaardu). I nie gram często, co kilka dni po 2 h. A jak jesteś takim uczciwym Polakiem (patriotą) to popatrz na swój podpis, naśmiewasz się z kogoś, a sam lepszy nie jesteś. Więc przemyśl zanim coś napiszesz. Fajnie się krytykuje, nie? Bo coś o tym wiesz.

@topic
Dajcie spokój z tym EO, to tylko zwykły gracz z dobrym lewelem, a wy się nim tak podniecacie.

Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi.
-Per- jest offline