Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2007, 20:35   #1
Raid
Użytkownik Forum

Raid's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2006

Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 42
Domyślny Inward Hellix - Online Riddle Game

Wielu z was słyszało zapewne o internetowych zagadkach. Chciałbym wam przedstawić dzieło, które jest owocem wytężonej, 6-miesięcznej pracy włożonej w jego tworzenie. Jest nim Inward Hellix - 60-poziomowa zagadka stworzona z myślą zarówno o początkujących jak i zaawansowanych graczach, gustujących w tego typu wyzwaniach. Najważniejszymi zaletami IH są z pewnością w najdrobniejszych szczegółach dopracowane poziomy, przygniatający klimat i doskonała oprawa. Ci, którzy odważą się wkroczyć do tego świata na pewno nie pożałują czasu w nim spędzonego. Wydostać się z niego jednak nie będzie tak łatwo. Trzeba będzie dobrze pomyśleć zanim uda się osiągnąć koniec tej spirali.
A jeżeli po raz pierwszy zetknąłeś się z gatunkiem Online riddles, i chcesz poznać podstawy tej rozgrywki - właśnie dla ciebie utworzono dział Tutorial zaznajamiający z najważniejszymi niuansami, na które będziesz musiał zwrócić uwagę.
Inward Hellix, jak większość spotykanych w Internecie zagadek, powstała w języku angielskim, została jednak stworzona przez Polaka. Możecie więc, w razie trudności, udać się na oficjalne forum (podzielone jest na cześć angielską i polską) gdzie będziecie mogli uzyskać dodatkowe podpowiedzi.

Pamiętajcie jednak - Najgorsze dopiero nadejdzie...

Przed rozpoczęciem zabawy proszę odwiedzić dział Requirements.
Proszę o nieumieszczanie w tym temacie jakichkolwiek solucji, tym bardziej gotowych odpowiedzi. Można swobodnie dyskutować na temat zagadki, tym niemniej, jeszcze raz podkreślę, by nie naprowadzać na gotowe odpowiedzi. To psuje całą zabawę, a nie o to przecież tu chodzi. Jeżeli ktoś nie może dać sobie rady niech nie pyta o odpowiedź a odczeka jakiś czas i spróbuje ponownie (lub uda się na oficjalne forum po dalsze wskazówki).

Do moderatorów: Polecam oczywiście to userom jako formę rozrywki i mam nadzieje, że nie złamałem regulaminu. (Na forum istnieje podobny dział o innej zagadce on-line).

Dobrej zabawy.

Ostatnio edytowany przez Raid - 26-02-2007 o 21:03.
Raid jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.