Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2007, 21:19   #153
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

[quote=LarvaExotech;1290462]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
No nie z explo -.-. Dla mnie od zawsze Sorek to była jedna z najsłabszych profesji i będzie... takie gówno, że mnie za dupę ściska... najlepszy PvP pff.... co w nim takiego najlepszego?? Gran hur trwa 23 sekundy... Hur 1 min. UE zżera pełno many, a bez many Sorek to jedno wielkie ścierwo do ubicia... MF co prawda dodaje aż, te 60-160 many, a taki UH EO daje około 600-700 hp, więc taki sorek go może pocałować wiecie w co... Nawet gdyby każdy MF dawał Sorkowi 100+ many (co jest nie możliwe) to jedno explo i cała ta mana jest już spalona. Powiecie, że ma SD, ale SD ma jeden strzał, więc nawet gdyby sorek miał ich 30 bp to dużo szybciej się skończą niż 30 bp Explo. A bez SD Sorek, albo ucieka, albo uderza z Mort Hura lub Vis Luxa lub UE, a najczęściej pada.

Żal.pl:
Kod:
Reklamy w polskiej telewizji są coraz płytsze... Absolutnym liderem kretynizmu
reklam jest advert Tesco \'ojciec z synem na lodowisku\'. Nie potrafię sobie
wyobrazić, jak niedogwałconym trzeba być, aby wymyślić coś tak dennego.
Aktor, który gra ojca, jest tak tępy, że palec sam nachodzi na wyłącznik
na pilocie od telewizora. Żal, że tak powiem.

Drugą stroną medalu jest inna polska \'reklama\', mianowicie ta dotycząca
raka szyjki macicy. Początek miły, fajne teksty, widz zastanawia się, jaka
może być pointa tego dzieła, a tu szok - kobiety te nie zdążą się
zestarzeć. Kurva. Takie reklamy najostrzej działają na społeczeństwo, jej
autorom gratuluję pomysłu.

Może to nie stuprocentowe wyżalanie, ale mam już dość tego kraju i tego,
co pokazują nam przez 50% czasu w telewizji. Co z tą skisłą Polską?
Odpowiedź widzicie na pasku tytułowym okna...

tehoko
Gdzie tutaj są hity EO? (żeby nei było, rozumiem co mialeś do powiedzienia przez ten durny tekst, ale jesteś zdrowo rąbnięty bo zamiast pisać "żal" musisz dodać to ".pl", tak samo jak rąbnięte są nooby które piszą w TeN SpOsÓb albo \/\/ 73|\| - utrudnianie sobie zycia bez konkretnego celu).

Gran hur trwa wystarczająco długo i daje dostatecznego boosta, żeby taki sorc ci spierdolił na lajcie. Pozatym ty zakładasz, że sorcek stoi przy tobie i się nie rusza, w praktyce jest tak, że s*******a na hurze i próbujesz go dogonić kiedy on rzuca w ciebie np. sdkami.

Pozatym opisujesz sytuacje pvp 1vs1 a takie rzadko kiedy są rozstrzygnięte. (przecież nie mówimy tutaj o postaciach z poziomami 15tymi)

Do tych hitów jeszcze raz: daj mi link do tego filmiku to ci przyznam racje.

Nie no wiesz ja nie łażę za 200+ i nie nagrywam filmiku bo nie mam na to czasu. Wbij sobie 60 EK to zobaczysz, że taki lvl często bije po 120+, a taki 200+ z Sova nap******* 3x mocniej. Mam SS jak 182 EK walnął w draga 309 , więc skoro o 100 lvl niższy poziom bije tyle w draga to logiczny jest wniosek, że EO bije na skillach 115 Sworda po 200+.
1 vs. 1 wiem, że rzadko się zdarza, ale opisywanie Sorka na wojnach jest denne, bo najci trapują, a Sorkowie z daleko byle nie dostać naparzają z SD.

Co do tych walk. Tak Gran Hurem uciekniesz, ale pomyśl, że jak ty biegniesz Gran Hurem zapylasz jak samochodzik, więc nie tak łatwo się biegnie. Co prawda szybko, ale nie tak wygodnie, bo często przez przypadek wchodzi się w jakąś ścianie lub drzewa, a na samym Hurze jest dużo lepiej, więc i tak się nadrabia. Liczmy, że z SD żeby trafić musisz przy hamować trochę, a Explo łatwiej trafić.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem