mam kilka opini odnosnie filmow
1. PvP na poziomie nalesnika...
ten knajt co zrobil pzta i chcial wejsc do dp w ab to zal.pl ale ty to w ogole juz zal.br gosciu 4 razy red byl a ty zamiast e-wave to nie wiem co robiles no chyba ze masz reakcje zawodnika grajacego w szachy.
2. w swoje fe strzelasz z burstow na co jak sie patrzalem to az mnie krew zalewala ze taki noob jak ty ma takiego farta z lootem bo przy tym gosciu co go lales w tombie to gdyby cie nie zaatakowal to nigdy w zyciu bys go nie zabil... w ogole to juz myslalem ze tego eq zlootowanego nie wlozysz juz na siebie to chyba bym z krzesla spadl
w ogole w tym zamku w ab to poprostu nie mam slow, chyba nie wiesz co to znaczy fb bo tak chyba najsdzybciej jest nie dac sie przesuwac... no ale trudno
3. gdyby nie bot wbudowany w klienta to mialbys problem z ubiciem 20 lvla knajta z 3 mvlem z takim pvp, nadajesz sie jedynie do tego zeby afkerow zabijac. szkoda ze nie grasz na azurze bo bym cie moim 35ms noobcharem w kilka chwil wysolowal i tylko bym czekal na twojego locka 15min. zreszta wiem co mowie bo nie takich jak ty ownowalem. nie chce mi sie juz pisac wiec podsumowujac to glupi ma zawsze wiecej szczescia niz rozumu taka jest moja puenta
jak sie zabija ludzi mozna zobaczyc moje fragi: Tibia.com, char: "Zonka Raula"