Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2007, 23:25   #1303
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Vilum smiejesz sie znas nie ja siedzialem cale dnie w ferie od 8 rano do 20 na vilutrixie lub VIlumem w Pzecie ^^ jak bys sie przypatrzyl niegram na Morganie ^^ bo stoje w lvu wole isc do dziewczyny niz jak ty siedziec caly dzien przy tibi wiec niesmiej sie z innych bo sam niejestes lepszy ...

Zrestza jesli chodzi o d-arm wole go wyjebac w bloto niz wam go oddac bo baty dostawaliscie a jak przyszedl Gaura to cos pewni siebie jestescie ^^.

Bedzie i Open Battle doczekasz sie. Tylko niebadz pewien ze ja padne a nie ty bo roznie bywa niemowie ze tak niebedzie ale moze byc.
A na ostatnim chyba polecialo od ciebie ue w 2-3 nooby z tego co wiem ^^.

Tak apropo waszej wladzy Fummlan troche przyexpil a jak wpadliscie to nic niemogliscie zrobic siedzialem an ventrilo i myslalem ze spadne z krzesla 25 osob bylo online z kazadum a z cf tylko 5/6 i niemogli sie donich dobrac >.<
A ty co robiles PZ? bo relogowales czesto na vilutrixa i spowrotem ^^.

Tak apropo niecisnijcie mnei tak bo sie poplacze ze psize zle po Polsku. Buuuu niebijcie prosze .

Kisiel 100 Gratki dla niego gratki Dla Seqatora za Tibie.pl

@ kajzer sam nieumiesz czegos zarobic lub zrobic to niepros innych o to by ci to dali ^^
@Kolos ja nie z tych co popelniaja samobojstwo za Gre chyba ze ty masz takie patologiczne sklonnosci.
@ MIsiek Niesiedzialem jeszcze w pz tyle co ty jakos zadko cie widze z przodu gdy jest jakas zadyma trzyamsz sie stylu? szkoda ze cie niebylo na miejscu EVo Blackusia mial nie ciekawego.
Bolter jest offline