Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2007, 00:16   #155
LarvaExotech
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2005

Domyślny

[quote=BaxCrow;1290946]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LarvaExotech Pokaż post

Nie no wiesz ja nie łażę za 200+ i nie nagrywam filmiku bo nie mam na to czasu.
Tyle expa do tyłu byś był, no nie?

Cytuj:
Wbij sobie 60 EK to zobaczysz, że taki lvl często bije po 120+, a taki 200+ z Sova nap******* 3x mocniej.
Raczej nie wbije, bo szkoda mi kasy na pacca i nie potrafie grać w tę gre xD Dla mnie nawet durne expienie na rotach na 20lvlu było męczące, nie wyobrażam sobie 60 llva w którym musiałbym zabić ~20 mobów żeby mi wskoczył 1% O_O

Cytuj:
Mam SS jak 182 EK walnął w draga 309 , więc skoro o 100 lvl niższy poziom bije tyle w draga to logiczny jest wniosek, że EO bije na skillach 115 Sworda po 200+.
Pierwszy raz widzisz tibie na oczy? Mam nadzieje, że masz świadomość tego że minimum jest zawsze zero? Co za tym idzie im większy dmg maksymalny tym mniejsza jego stabilność. Na rooku ciacha się potworki jeszcze równomiernie a potem coraz większa rozpiętość jest. A widziałem jak kumpel 75 ek expił na cyclopolis (skille 88/88) i jego hity były żałosne. A co do hitów, dobra przyznaje, że hitów EO nie widziałem, widziałem hity Bubble jak miała 220 poziom i były mniej więcej takie jak mówiłem, a ona ma tylko kilka skilli mniej od EO. Nie wiem jak będzie po tym UPD ale na razie obrażenia bardzo mocno się wachają. Co z tego że ten 182 EK walnął w draga za 309 jak jego średnia na runde wynosi jakies ~100 obrażeń MAX?

Cytuj:
1 vs. 1 wiem, że rzadko się zdarza, ale opisywanie Sorka na wojnach jest denne, bo najci trapują, a Sorkowie z daleko byle nie dostać naparzają z SD.
No więc po co wogóle opisywać profesje w pvp? Gdyby ten knight sorca trapnął to na pewno by go utłukł, ale bez tego raczej walka by się nie rozstrzygła (knight ma znacznie wiecej run przy sobie, dodatkowo sila leczenia uha przewyzsza niemal wszystko co jest w tibii (chyba tylko ue ma wyzsze obrazenia), wiec taki knight wiecej sie leczy niz obrywa.

Cytuj:
Co do tych walk. Tak Gran Hurem uciekniesz, ale pomyśl, że jak ty biegniesz Gran Hurem zapylasz jak samochodzik, więc nie tak łatwo się biegnie. Co prawda szybko, ale nie tak wygodnie, bo często przez przypadek wchodzi się w jakąś ścianie lub drzewa, a na samym Hurze jest dużo lepiej, więc i tak się nadrabia. Liczmy, że z SD żeby trafić musisz przy hamować trochę, a Explo łatwiej trafić.
Do gran huru: na mapclicku za*******asz tak, że żaden knight na twoim levelu cie nie dogoni "na samym hurze".