knightem jest ciezko i rzadko trafia sie dobre hity powiedzmy na 95 skila w sword
expia ~3-4 h na dragach trafiam jakies 30-40 hitow 200+ czy to duzo raczej nie;]
a propos pochodzenia to MDW chyba tez jest br bo w commencie ma reklame tibiabr
jego problem ze nie gra moze mu sie znudzilo moze ma wojne moze zlamal obie rece moze stracil wzrok jego sprawa moze kom mu wysiadl jest tysiacpiencsetstodziewiecset hipotez co sie stalo jednak pozostaje to jego sprawa czego nie jestescie w stanie tego zrozumiec?
jak ja bylem retired nikt nie dawal na forum topicow =]ani cipsoft gmbh nie oddal mi itemow;]
to jest gra zakodujcie sobie to w glowkach i nie podniecajcie sie bo stracicie płodnosc
eternal gra tyle ile chce moze grac 24/d i nie mozemy mowic ze jest maniak bo moze poprostu to lubi a nie gra pod przymusem ze rodzice mu kaza;-]
next sprawa 100ms nie poexpi na wrl z morta bo to jest 655 hp czyli 1 dobre combo od wrla

dopiero od 115 lvla madzy wybieraja sie na te stworki i tu nikt mnie nie przegada z sd to sie expilo kiedys na pvp a na non pvp expi sie z explo = ] a propos pvp sorcow zobacz wojne na arcani i staty fragow aata arhari 214 ms ma 23 fragi a druga osoba na liscie tez sorc zaledwie 7 dopiero potem jest palladyna 184 lvl a najlepszy knight ma gora 2-3 fragi

kiedy wy zejdziecie z drzewa i nie bedziecie pisac glupot tylko posluchacie kogos madrego
to tyle
pozdro