Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2007, 13:55   #3159
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

dobrze ze jest to twoje zdanie, ale spotkalem juz zbyt wielu polakow ktorym pomoglem badz staralem sie, a oni mi podawali linki z hacksite'ami. co do mojego netu i lagow to sie nie wypowiadaj, bo nie wiesz jak jest, ci ktorzy mnie znaja wiedza, ze lubie expic, wiec gdybym nie mial lagow, to bym expil. a skoro nie expie, to znaczy ze nie moge, z powodu lagow. co do mojego rl, tez mozesz snuc tylko domysly. a sam nie jade takze dlatego, ze z bydgoszczy za krakow mi "troche" daleko. a jesli van czy ktos tam mieszka gdzies w poblizu i sam zaoferowal pomoc, to czemu nie ? co do tych huntow za free, masz racje, ale poprostu bylem tak zdenerwowany, tym bardziej ze pelno low lvli, wlasnie polakow, pisalo czy dalej piterro gra, czy dalej sprzedaje passy na suva etc, bylem zly i mnie ponioslo. nie mam zamiaru nikogo huntowac, poprostu "pałka sie przegła". no i co do hacka, mam nadzieje ze net pozwoli mi chociaz pograc troche palkiem, odrobic troche strat. a sam fakt ze mialem hacka, nie swiadczy o mnie nic oprocz tego, ze mialem hacka.

fajnie wiedziec, ze na tym forum maja zamiar udzielac sie jeszcze ludzie, ktorych stac na konstruktywna krytyke, posty na poziomie. niestety, takich ludzi jest coraz mniej. witaj na forum

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 27-02-2007 o 13:57.
Ptak~ jest offline