Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2007, 15:19   #3162
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _schneider_ Pokaż post
ok teraz ja bede tutaj wprowadzal od czasu do czasu swoje 3 zdania czy tego bedziecie chcieli czy nie.
Suv ? przeczytaj co Ty piszesz i sie zasnatów. Jakis "gównairz" Cie shakowal, a Ty odrazu wsadzasz na wszystkich Polakow, rozdajesz hunty za free ? wyludzasz pieniadze ? Zachowujesz sie jak prostak, dałes sie shakowac to cos juz swiadczy o Tobie. Pytasz o adres hakera, niby w celu porachunkow z nim, potem piszesz ze Ty nigdzie nie pojedziesz tylko van sie tym zajmie. Podejdz do lustra i zoabcz czy bys dal rade z kims sie bic nie w swoim miescie ? wogle co ja wypisuje czy by Cie rodzice puscili zebys gdzies sam pojechal ? Ty masz dopiero 14 no moze juz w przyszlosci 15 lat i moge Ci powiedziec ze raczej bys nikogo nie pobil :| Chociarz nie znam Cie, nie widzialem ale moge sie domyslic ze racze w walce na piesci bys byl dla wiekszosci ludzi zadnym zagrozeniem. Troszeczke odruzniaj tibie od normalnego zycia, tutja wszyscy tak latwo nie padaja
Teraz co do wojny ... Czytalem te posty, kiedys kiroy pisal ze masz do nich dojsc, ze byla jakas umowa. Kiroy watpie czy z takimi osobami jak suv mozna przystapic do wojny, oni chyba jeszcze nie dorosli do tego aby walczyc, dla nich liczy sie lvl, a nie solidarnosc. Wiem bo sam bym pewnie tak sie zachowywal jak bym gral w tibie majac tyle lat co Olek. Do czegos takiego chyba trzeba dorosnąć :| Nawet jak by doszedl do wojny po kilku dedach by odszedl zwalajac na lagi itp.
Suv to jest moje zdanie, nie obrazaj sie tylko wyrazilem jak to wszystko w moich oczach wyglada. Dla mnie jestes jeszcze dzieckiem i zdaje mi sie ze wybierasz tylko ta pozycje, która jest dla Ciebie z korzysciami.
Zycze powodzenia w odrabianiu lvlu i zarabianiu gp na rozdawaniu huntow za free Tylko mam nadzieje ze na mnie nie natrafisz ... zreszta i tak bym Ci nei zaplacil

Witam na forum
1) Popraw ortografie

2) Mówisz Suv'owi by ten rozróżniał rl od Tibii a potem sam piszesz

Cytuj:
" Dla mnie jestes jeszcze dzieckiem i zdaje mi sie ze wybierasz tylko ta pozycje, która jest dla Ciebie z korzysciami "
Teraz Ty się zastanów... Jakie jest życie ? Każdy dba tylko o swój tyłek. I ja się Suv'owi nie dziwie, że wybiera tylko te opcje które mu pasują bo 99% społeczeństwa (ja również - co nie znaczy, że obojętne mi są np. losy przyjaciół) tak robi. Filantropii wyszli z mody dawno temu .

3) Abstrahując - Witam na tym crazy forum