Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebo[L]
Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp. Ja uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać. Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie. Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał. Jest w najlepszej guildi na Harm. która nie ma sobie równych, więc to co gadają tu wszyscy to jest totalne pieprzenie i zazdrość. Ktoś powiedzał po co mi 300 lfl? to qwa po co się tu wypowiadasz, musiałeś kiedyś grać a skoro grałeś musiałeś dążyć też tak jakby do tego 300 lfla. Nie bronie MDW ale zastanówcie się co mówicie. Sami nic nie macie a pieprzycie że jest nabem, radze najpierw dowiedzieć się co słowo "nab" oznacza a później go używać. PLXPLX FRI ITANZ!!!111oneone
jak ktoś chce to skomentować prosze pisać na priv.
|
tracicie czas na ta guwniana gre to jescze ktos przyjdzie i was huntnie--- no muj drogi jak sobie z tymnei radzisz to pierzynka, kocyk i nynu i zebym cie wiecej w tej guwnianej grze nie widzial