Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2007, 16:21   #217
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebo[L] Pokaż post
Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp. Ja uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać. Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie. Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał. Jest w najlepszej guildi na Harm. która nie ma sobie równych.
jak przeczytalem twoj post tez mi sie zachcialo smiac

Po pierwsze z tego co kojarze to mateusz~ gra w tibie 3 lata i harmonia to byl jego pierwszy serwer (z wywiadu?) wiec wierz mi ze skoro harmonia byla jego pierwszym serwerem na ktorym gral i byla by pvp to by daleko nie zaszedl :s. Po drugie niektorzy jak ty nie lubia serwerow pvp a niektorzy jak ja wrecz je kochaja no i co ze masz hunta zadna postac i zadna gra sie nie marnuje, zawsze mozna pk'owac albo zrobic world trade. Po trzecie kazdego ale to kazdego mozna dojechac przyklad nasz kochany sero~ albo nawet i taifun~ z tego co kojarze to nawet EO stal w trapie , nigdy nie mow nigdy. Po czwarte nie wiem czy tak do konca Mateusz~ jest w najsilniejszej gildi na harmoni z tego co kojarze jest jeszcze jedna gildia z 200 rp 200 ms i chyba 200 ek ale za to nie dam se reki obciac bo nie gram na harmoni i nie wiem dokladnie.

btw. do mateusza~ nic nie mam i zycze mu wszystkiego naj

Ostatnio edytowany przez Dregar - 27-02-2007 o 16:22.
Dregar jest offline   Odpowiedz z Cytatem