Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
Ja wiem o co ci chodzi. Ja po prostu uważam, że Tibia musi się zmieniać nigdy nie będzie taka sama, bo straciła by graczy. Każda gra bez zmian to shit. Np. FIFA to jest klonowanie non-stop tego samego i co raz mniej ludzi w to gra, a kiedyś na każdą FIFke czekało się ze zniecierpliwieniem.
Jak dla mnie to różdżki ułatwiły grę, ale przez to wiele osób wróciło do gry. Kiedyś rzadko się spotykało Druidów i Sorków. Ja gdy zaczynałem swoją grę zrobiłem Druida i pamiętam tą katorgę z bicia Skull Staffem i czekania na ten 10 M LvL, żeby móc wreszcie zarabiać. Później robiłem długo UH'y wbiłem 44 M LvL na 17 LvL  co teraz gdy już jestem doświadczonym graczem jest dla mnie bez sensu. Kiedyś było łatwiej wbić magic teraz jest łatwiej wbić lvl. Wtedy dużo się właśnie mówiło o tym, żeby wprowadzić różdżki jak to jest w każdej grze MMORPG w takich realiach. Mag to mag, a nie jakiś chłopek bijący z broni co należy do najta i tylko do niego. Też uważam, że sorek i druid mają teraz trochę za łatwo. Nie dość, że mają many strasznie dużo to jeszcze zasuwa ona jak porąbana jak dla mnie powinni ją troszkę zwolnić. Tego samo dotyczy obrażenia z run, przecież taki Cachero z SD bije po 1100+. Dla mnie to kompletny bez sens. Jak dla mnie najlepszym graczem na świecie pozostanie EO, bo chociaż MDW ma teraz już wyższy lvl niż on to EO musiał sobie radzić z tym, że najtem na demkach za bardzo siedzieć nie może. A widzicie MDW siedzi na demkach wbija tam non-stop 2kk+ expa. Sork i Drut powinni dostać teraz trochę w kość przy następnym UPdacie. Najt i w szczególności Pall powinni dostać coś nowego.
Taka jest moja opinia.
Pozdro Bax. 
|
Ja poprostu nie chce zeby tibia sie bardziej popsula i jedno podkresle Palladyn Byl Jest I zawsze bedzie najlepsza postacia ,Pytasz czemu?zobacz co bylo kiedys temat "Kim Byc zeby Miec jak najwiekszy lvl" Spam Pall Inny temat przeczytalem keidys "jaka profesja jest najlepsza" Spam Pall i co ze bylo keidys pallem sie gra w miare szybko i efektownie a zwlaszcza WCALE nie trudno