@ luppy
nie chodzilo mi tu o wszystkich polakow, ale o tych co pisza elo elo pomusz mi bo mnie peker bije ej ale wejdziesz na mojom strone
www.hacknecikontoplx.pl ? tak wiec przepraszam, chodzilo mi o polaksow/polaczkow
@ schneider
nie mam zamiaru sie usprawiedliwiawc, bo, kurwa, nie musze, ale:
jako ludzie mamy prawo stawiac dobro wlasne ponad dobrem innych, poprostu tacy jestesmy, niektorzy mniej, inni bardziej, ale wszyscy (no prawie

) jestesmy w pewnym stopniu egoistami. nie ma znaczenia czy rl czy Tibia, czy cokolwiek innego, ale wszyscy stawiamy dobro wlasne nad dobrem innych. a jesli ktos robi inaczej, to przewaznie dlatego ze chce byc "fajny" i nie chce byc "konfidentem", a nie dlatego, ze poprostu tak go natura swtorzyla. i nie mow mi, ze gowno o tym wiem bo mam 14 lat, bo takie cos pewnie przeczytam od ciebie badz od kogos innego, ale jest to zdanie poparte rozmowa z moją ulubiona panią pedagog
wydaje mi sie, ze ona zna sie na tym lepiej, niz zahartowani przez zycie ziomale.
to tyle
a ortografii sie nei czepiajcie, jak dlugo mozna bez trudu zrozumiesz znaczenie tekstu oraz intencje autora, to po cholere sie czepiac ?
btw
pracuje nad urabianiem starszych, coby sprawili mi jakies porzadne lacze do grania, wiec nie flamujcie bo mozecie sie zdziwic. chociaz pewnie nie w najblizszej przyszlosci, na kasie nie spie.