Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2007, 19:07   #3170
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

@ luppy

nie chodzilo mi tu o wszystkich polakow, ale o tych co pisza elo elo pomusz mi bo mnie peker bije ej ale wejdziesz na mojom strone www.hacknecikontoplx.pl ? tak wiec przepraszam, chodzilo mi o polaksow/polaczkow

@ schneider

nie mam zamiaru sie usprawiedliwiawc, bo, kurwa, nie musze, ale:
jako ludzie mamy prawo stawiac dobro wlasne ponad dobrem innych, poprostu tacy jestesmy, niektorzy mniej, inni bardziej, ale wszyscy (no prawie ) jestesmy w pewnym stopniu egoistami. nie ma znaczenia czy rl czy Tibia, czy cokolwiek innego, ale wszyscy stawiamy dobro wlasne nad dobrem innych. a jesli ktos robi inaczej, to przewaznie dlatego ze chce byc "fajny" i nie chce byc "konfidentem", a nie dlatego, ze poprostu tak go natura swtorzyla. i nie mow mi, ze gowno o tym wiem bo mam 14 lat, bo takie cos pewnie przeczytam od ciebie badz od kogos innego, ale jest to zdanie poparte rozmowa z moją ulubiona panią pedagog

wydaje mi sie, ze ona zna sie na tym lepiej, niz zahartowani przez zycie ziomale.

to tyle

a ortografii sie nei czepiajcie, jak dlugo mozna bez trudu zrozumiesz znaczenie tekstu oraz intencje autora, to po cholere sie czepiac ?

btw
pracuje nad urabianiem starszych, coby sprawili mi jakies porzadne lacze do grania, wiec nie flamujcie bo mozecie sie zdziwic. chociaz pewnie nie w najblizszej przyszlosci, na kasie nie spie.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 27-02-2007 o 19:12.
Ptak~ jest offline