Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie
Jeżeli chcą grać po swojemu, proszę bardzo, ale niech się nie wychylają z teorią o tym, że camping pod depo jest bardziej efektywną metodą wbijania mlv bo jest to totalna bzdura, campowanie pod depo NIE JEST POD ŻADNYM WZGLĘDEM lepsze od normalnego expienia. Jest tylko gorsze.
A i jeszcze jedno: po pierwsze, takie rozmowy z Kanaretto załatwiaj sobie na PW, gdyby Goburu coś takiego napisał już byś sobie opluł twarz.
Po drugie: Może sobie nie mieć tego chara, ważne są argumenty, których czy Ci się to podoba czy nie w żaden sposób nie jesteś w stanie podważyć. Plucie się nic nie da.
Nie twierdzę, że ma racje, ale napewno Ty mu tego nie udowodnisz.
|
Hoho odezwal sie znawca a moze bys pomyslal ze jak brakuje kasy drutom/sorcom to co robia ? robia runy tak wiem zaraz powiesz moga z wh na roty i runy ale... Nie Kazdemu sie chce po 2 ze gadamy na wielu tematach to nie oznacza ze jestemy trollami czy co ty se tam myslisz bo ja kometuje wszystkich a ze on tylko pisze na topicach to nie moja wina. A wogole przeszkadza ci ze cos mowie na forum czy Baxcrow to nie pisz wogole...