@up
Aha, czyli równość do ok. 40 lvl'a, a potem to sorc/drut może sobie odstawać od knighta/palla jak chce? Ok, nie ma sprawy, tylko widzisz - życiową ambicją nie jest obecnie wbicie 40 lvl'a. Trzeba geniuszu pomyśleć nad rozwiązaniem na wyższe lvl'e.
Cytuj:
masz juz 40 lvl idzesz na guardy ok bijesz z visa oczywiscie z tego co wnioskuje 0 waste ale nie ma sprawy .
|
Jeżeli Ty jesteś tak zajebisty, że na 40 lvl'u masz nadal waste na guardach z visa - współczuje umiejętności grania. Skoro nawet taka magiczna lama jak ja na 43ED z 47 mlvl'em wychodziłem góra na 1k na minus na 5bp manasów, czyli dopiero po spaleniu 15bp manasów bez zwrotu szedłem zrobić 1 bp UHów, i jakoś z tym wyrabiałem...
Cytuj:
Sorkiem 40 lvl na rotach to zleksza nie porozumienie, bo za nim Sork wbije ten 40 lvl to ja najtem zrobię skille 65/65, więc w tydzień cię dogonie i będę miał 10x więcej kasy niż ty.
|
A koło 50 lvl'a siła visa sorca będzie już wystarczająco spora, żeby przegonić te twoje 65/65.
Btw., jakby ktoś nie zauważył nadal, to ja jestem PRZECIW usuwaniu wandów/rodów, bo to na dłuższą metę nic nie zmienia.