Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2007, 20:19   #29
Kanaretto
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury Pokaż post
@up

Aha, czyli równość do ok. 40 lvl'a, a potem to sorc/drut może sobie odstawać od knighta/palla jak chce? Ok, nie ma sprawy, tylko widzisz - życiową ambicją nie jest obecnie wbicie 40 lvl'a. Trzeba geniuszu pomyśleć nad rozwiązaniem na wyższe lvl'e.

Jeżeli Ty jesteś tak zajebisty, że na 40 lvl'u masz nadal waste na guardach z visa - współczuje umiejętności grania. Skoro nawet taka magiczna lama jak ja na 43ED z 47 mlvl'em wychodziłem góra na 1k na minus na 5bp manasów, czyli dopiero po spaleniu 15bp manasów bez zwrotu szedłem zrobić 1 bp UHów, i jakoś z tym wyrabiałem...

A koło 50 lvl'a siła visa sorca będzie już wystarczająco spora, żeby przegonić te twoje 65/65.

Btw., jakby ktoś nie zauważył nadal, to ja jestem PRZECIW usuwaniu wandów/rodów, bo to na dłuższą metę nic nie zmienia.
Ekhm teraz tak oczywiscie by bylo latwiej ale biorac pod uwage ze by wszystko wrocilo na swoje miejsce to geniuszu manas by kosztowal 100 gp.Runy Byly tansze ok Koszty leczenia tez ale powiec mi czy poszedles na te guardy i biles z visa samego ? chyba logiczne ze napewno wandem se pomagales ...
Nastepnie ty zrobisz 50 lvl to knight nadal bedzie mial 20 i skile 65 ? tak twierdzisz czy jak mam to rozumiec ?
  Odpowiedz z Cytatem