Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kanaretto
Ekhm teraz tak oczywiscie by bylo latwiej ale biorac pod uwage ze by wszystko wrocilo na swoje miejsce to geniuszu manas by kosztowal 100 gp.Runy Byly tansze ok Koszty leczenia tez
|
W ogóle proponuje w nadchodzącym updacie wrócić do Tibii 7.1. Poza tym, geniuszu, ja wypowiadam się tylko odnośnie usunięcia wandów, więc nie pieprz mi tutaj nagle o powrocie na stary system magii.
Cytuj:
mi czy poszedles na te guardy i biles z visa samego ? chyba logiczne ze napewno wandem se pomagales ...
|
Byłeś? Widziałeś? Nie? To po cholerę z góry zakładasz, że tak było?
Cytuj:
Nastepnie ty zrobisz 50 lvl to knight nadal bedzie mial 20 i skile 65 ? tak twierdzisz czy jak mam to rozumiec ?
|
Bez większego treningu na 50 lvl'u powinno być z 72/72. Tylko co to zmienia? Na 50 to jednak wypadałoby mieć te 80/80, a przynajmniej 75/75, żeby przycisnąć trochę bardziej na żółwiach etc.
@sat - mocniejszy potwór = np. dragon lord, warlock, hydra, demon etc. Nie wiem, czy tam te 65hp więcej robi aż taką różnicę. Poza tym ewentualnie odebranie wandów bynajmniej nie przyspieszyłoby expienia knighta/paladyna, a IMHO to by się przydało. Już zaczyna mnie nudzić expienie ze średnią prędkością 30k/h.