Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2007, 21:28   #3178
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Oczko

Olek pamietam ze w liceum bylem dobrym uczniem nie wybitnym ale z matury mialem srednia 4,0 a ze swiadectwa maturalnego 4,3-4,4 ... i zachowanie wzorowe ale mialem z 8 nagan w liceum w tym 3 dyrektora ... all za picie i rozne tam takie tam i jak w moje urodizny pilismy szampany i wodeczke w kawiarence szkolnej gdzie sprzedawala zona dyrekora to zaraz wiedzieli ze to ja vixi i szikaka i spolka i mieli mnie z kumplem wyrzucic i powiedzielismy ze wina nasza jest rowna i jakos przeszlo i nie bylo ze to nie ja obydwoje i tyle jak nas starzy wyrzuca to razem bawic sie mozna grunt to brac za to odpowiedzialnosc
a co do wieku to nie mam przedzialu moich kolegow w tibi czy cos ... jak mialem np jakies 18 lat to trzymalem sie z ludzmi w tibii co mieli i 10 lat staralem sie im troszke o zyciu opowiedziec o zasadach w tibii co mozna robic czego nie ... i moze to yla taka mala symbioza bo nie zalezalo mi na ich wdziecznosci ale oni sai zsiebie np chcieli mi etz pomoc w tibii i do dzisiejszego dnia gadam z nimi a chlopaki maja po 16 lat i kontakt mamy caly czas nawet bylem u nich kiedys raz i wpadne napewno jeszcze nie raz ...

np Angatevon jak byl na konwencie tibi u lolika na dzialce pod leszne to mial 16 czy 17 lat wszyscy duzo starsi a jednak nikt mu nie robil zadnego wyrzutu poki nie zdedzil na manasach ( special drink for angatevon ) bawil sie z nami gadal jak rowny z rownym i na imprezie z nami byl kazdy sie nim staral opiekowac i bylo ok ... nikt go nie dyskryminowal za wiek ... bo nie ma sensu

np Wolfy ialy patryka w gildii lat 13 i kazdy go chwalil za kulture itd ... wiec mozna sie dogaadc z mlodszymi ludzmi zalezy to tylko od charakteru zarowno starzych jak i mlodszych

WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDREN !!
Kiroy jest offline