Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury
W ogóle proponuje w nadchodzącym updacie wrócić do Tibii 7.1. Poza tym, geniuszu, ja wypowiadam się tylko odnośnie usunięcia wandów, więc nie pieprz mi tutaj nagle o powrocie na stary system magii.
Byłeś? Widziałeś? Nie? To po cholerę z góry zakładasz, że tak było?
Bez większego treningu na 50 lvl'u powinno być z 72/72. Tylko co to zmienia? Na 50 to jednak wypadałoby mieć te 80/80, a przynajmniej 75/75, żeby przycisnąć trochę bardziej na żółwiach etc.
@sat - mocniejszy potwór = np. dragon lord, warlock, hydra, demon etc. Nie wiem, czy tam te 65hp więcej robi aż taką różnicę. Poza tym ewentualnie odebranie wandów bynajmniej nie przyspieszyłoby expienia knighta/paladyna, a IMHO to by się przydało. Już zaczyna mnie nudzić expienie ze średnią prędkością 30k/h.
|
A wiec pare postow temu dlaciebie to byl zaden problemdo 40 lvl na rotach ok no i sadze po naszej rozmowie ze mowilismy o starym trybie tibi wiec powiedzalem ze manas 100 gp ... Dalej nie powiedzalem nie biles z samego visa tylko to bylo Czy poszedles na guardy i biles je z samego visa? to jest pytanie kretynie wiec pomysl zanim cos napiszesz
Hydra 100 druid/sorc idze na hydry byje z wanda e visuje i expi wiec wand sie wogole nie przyda .... .Te 300 hp na hydre mogloby ci uratowac zycie okurat 65 HP na ture robi zajebista roznice :> . A tak wogole to watpie zeby taki pro player jak ty wjebal ten 40 lvl