Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _schneider_
ok od tej pory będę cały tekst pisał w wordzie, on sprawdzi mi błędy i będę go kopiował tutaj. Będę również pisał "ą";"ę" itp. żebyś mi nie zwracał uwagi ? Daj spokoj pisalem ten tekst szybko, a ze jakis "jeden" ortograf mi wleci to Ty juz sie czepisz ;] tu chyba chodzi o wyraznie pogladow a nie o ortografie ? Dla mnie to juz powinien byc skonczony temat.
co do punktu 2 ...
powodzenia, jezeli patrzysz tylko sam siebie to napewno masz super zycie. Chociarz rozumiem ze powinno sie patrzec tylko samego siebie, sporo osób mi to powtarzalo, ale akurat tak sie sklada ze posiadam wielu znajomych na ktorych moge liczyc w kazdej potrzebie, tak samo oni na mnie. Nie sa oni mi obojetni i zebym patrzyl tylko sam siebie bym byl zwyklym, zakaprysionym i zamknietym w sobie czlowiekiem. Radze Ci zmienic podjescie jezeli do tego sie stosuejsz, bo jezeli tak to napewno nie masz wielu prawdziwych PRZYJACIOL.
punkt 3
również witam 
|
Hmmm no nie byłbym sobą gdybym nie odpisał
Ok - nie wymagam, żeby każdy tu pisał jak Miodek ale można się trochę wysilić i nacisnąć ten klawisz "alt" przy wciskaniu literki "a". To naprawdę nic takiego... Po prostu wygodniej się to czyta -.-'
Ponadto czytaj moje posty ze zrozumieniem. Pisałem, że nie są mi obojętne losy moich przyjaciół czy znajomych - są ludzie dla których zrobiłbym wszystko o co by mnie tylko poprosili. Nie rób ze mnie zimnego egoisty
@ Kiroy
Fajne posty xD. Czasami miło jest po wspominać stare dobre czasy przy piwku czy też jakimś 0,7
Moim zdaniem wiek również nie jest wyznacznikiem dojrzałości. Znam w Tibii osoby co są o te pare lat młodsze ( mają np 12, 13 lat ) ale nie zauważyłem , żeby były jakieś extra głupie xD. Suv, młody owner Sashy~, Mamikus z Srbi mogą być przykładem na to, że można z osobami młodszymi prowadzić konstruktywne rozmowy na fajne tematy