Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucyn
Posluchaj filozofie, sam przeczytaj co to znaczy determinacja--Polacy sa zdeterminowani ta sytuacja jaka obecnie panuje na Selenie a dokladniej tym, ze nie wiedza co maja dalej robic.Walczyc nie walcza, czekaja nie wiadomo na co.ATy sam jestes frajer bo nawet tu juz nie grasz a zabierasz zawsze glos, ktory innym nie pomoze.Glupote Twoja mozna wyczytac w postach jakie do tej pory napisales.Mnie debilu nie potrzebny jest slownik zeby wiedziec co to jest determinacja.A tak btw.wydaje mi sie ze Ty jestes zdeterminowany ze nie mozesz tu grac bo albo jestes taki idiota albo masz tak noobski level albo po prostu problem z wlasna osobowoscia.Wiec zamknij ryj i siedz cicho. 
|
Lol ty dalej swoje, jak ktos moze byc zdeterminowany sytuacja? Napisalem co to jest determinacja a ty mimo wszystko bedziesz jechal w zaparte jak kretyn, nie chce mi sie z toba klocic bo z gownem sie nie wygrywa. Wiem wiecej o tym swiecie niz ty, nawet bedac w obecnej postaci czyli jak nie gram to czytam forum, znam ludzi, ZNALEM POPRZEDNICH rowniez.
Btw. jak moge byc zdeterminoway, ze nie moge tu grac? OMG padlem prosto do lozka
@ Schnapie
Mysle ze zaflik celowo zrobil ten blad bo chyba nie przypadkowo se daje w podpisie
www.ortografia.pl
NAJS?