Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2007, 00:13   #3193
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elitarny Pokaż post
@Fin'er Wlasnie nie kazdy ma polska klawiaturke Ja np nie mam i mi to przeszkadza a probowalem i nie chce mi sie zmienic -.- hehehe

Witam wszystkich forumowiczow.Czytam forum od dlugiego czasu ale niestety moje stare konto na tibia.pl nie pozwalalo mi komentowac.Ale dzisiaj sie wysililem i zalozylem nowe.

Pozdrawiam:Krioy`a,Suv`a,Fin'er`a,Veerey`a (valoria man ;p ) Pephy`ego,Boixos`a,Konzbi`ego,Dodi`ego i Wind`a oraz osoby o ktorych zapomnialem.

Od dzisiaj zaczynam sie wypowiadac troszeczke ;p
Mam nadzieje na mile powitanie ;p

Eli
No to forum się rozszerza I bardzo dobrze bo nudno tak czytać samego Strażaka , Zarazdeda, mnie czy też innych ^^.

Witam

@ Misterio i Eli

Ps. Co do tych klawiatur - zwracam szacunek . Prawdą jest też, że jesteśmy przyzwyczajeni do Tibii gdzie nie ma polskich literek oprócz pięknego " ó " więc z przyzwyczajenia piszemy podobnie jak Schneider ( bez obrazy ). Ja jestem na to wyczulony bo mnie do tego psorka zmusiła -> przez te "ą" i "ę" zawsze miałem po 50 błędów w wypracowaniach