Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2007, 01:08   #224
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp.
Brak RL-a i żaden problem wbić tam 300 lv.

Cytuj:
a uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać.
Po pierwsze, na non-pvp to nie jest strata czasu? Jeszcze większa! A co do tego "huntnięcia" - jesli potrafi sie grac, nie denerwuje sie wszystkich dookola i potrafi myslec to naprawde trudno zostac wy%*@nym z serva.

Cytuj:
Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie.
I wicewersa.

Cytuj:
Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał.
Moim zdaniem mogliby.

Cytuj:
Jest w najlepszej guildi na Harm.
Ma to znaczenie na n-pvp? Nie?

Cytuj:
Ktoś powiedzał po co mi 300 lfl? to qwa po co się tu wypowiadasz, musiałeś kiedyś grać a skoro grałeś musiałeś dążyć też tak jakby do tego 300 lfla.
I tu udawadniasz że jesteś typowym POL ;], dla ktorego liczy sie tylko level w tej grze... widzisz, Tibia zostala stworzona dla tych co kochaja RPG, ewentualnie PVP a nie bezsensowne bicie lvla...

Podsumowując, dla mnie MDW jest kolejnym polaczkiem z serwera typu non-pvp, tylko, że z troche wyższym lvlem.

/LOVAHz0r