Cytuj:
Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp.
|
Brak RL-a i żaden problem wbić tam 300 lv.
Cytuj:
a uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać.
|
Po pierwsze, na non-pvp to nie jest strata czasu? Jeszcze większa! A co do tego "huntnięcia" - jesli potrafi sie grac, nie denerwuje sie wszystkich dookola i potrafi myslec to naprawde trudno zostac wy%*@nym z serva.
Cytuj:
Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie.
|
I wicewersa.
Cytuj:
Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał.
|
Moim zdaniem mogliby.
Cytuj:
Jest w najlepszej guildi na Harm.
|
Ma to znaczenie na n-pvp? Nie?
Cytuj:
Ktoś powiedzał po co mi 300 lfl? to qwa po co się tu wypowiadasz, musiałeś kiedyś grać a skoro grałeś musiałeś dążyć też tak jakby do tego 300 lfla.
|
I tu udawadniasz że jesteś typowym
POL ;], dla ktorego liczy sie tylko level w tej grze... widzisz, Tibia zostala stworzona dla tych co kochaja RPG, ewentualnie PVP a nie bezsensowne bicie lvla...
Podsumowując, dla mnie MDW jest kolejnym polaczkiem z serwera typu non-pvp, tylko, że z troche wyższym lvlem.
/LOVAHz0r