no witam witam widze ze calkiem poziom rozmów sie podniosl ;]
Suv a czy ja Tobie kazałem tłuamczyc sie przede mna ? tylko powiedzialem co odczulem po tych wszystkich postach przeczytanych przeze mnie. Dokaldnie chodzi mi o to co koledze Konzbiemu (chyab moge tak napisac

) Wsadzanie na kogos ze z kims sie policzymy, nawet nie znając tej osoby jest dla mnie dziwne.
Kiroy: no dzieki ze poparles mnie z tymi bledami, bo masz racje akurat te posty ktore pisze do tej pory na tym forum sa pisane w bardzo szybkim tepie i zebym mial sprawdzac czy nie zrobilem jakeigos tam bledu to bym pisal tylko po jednym zdaniu

Akurat nie mam dyslekcji

Bo dla mnie nie ma czegos takiego jak dyslekcja ;] ortografi mozna przeciez sie nauczyc, kto robi bledy co drugie slowo poprostu jest zaniedbaniem nauczycieli badz samemu sie nie nauczylo regulek w dziecinstwie.
Jak pisalem ze Suv jest mlody ... wcale nie chodzilo mi to zeby mu ublizyc czy cos w tym stylu, tylko o to ze jednak ludzie w takim wieku nie rozumieja pewnych spraw. Uprzedziles mnie o tym wykaldzie z przyjaznia. Moge tylko poprzec Twoej slowa, przezylem dosc sporo, kilka razy dzownil telefon od DOBREGO kolegi o 3 w nocy zebym koniecznie sie zjawil w pewnych miejscach aby mu pomoc, nie wybredzalem ze jest pozno czy cos, tylko ubieram sie w samochod i jade. Tak samo wiem ze ja na nich moge liczyc, proste to dziala w dwie strony. Ty pomagasz inni Ci pomogą.
all: moge was zapewnic ze jest duzo wiecej takich madrych ludzi jak kiroy czy dodi, tylko ich powinnismy szanowac za to ze oni jeszcze glosza ta swoja madrosc i staraja sie zwrocic uwage jezeli cos zle robimy. Tak samo wielkie piwo dla Konzbiego który w normalny sposob zwrocil uwage dla Suva, a nie bluzgal od niewiadomo jakich i ze nie boji sie powiedziec prawdy. Tak samo dobrze ze Suv odrazi nie straszy ze hunted.
ps. Suv identyczne historie z tym "ziolem" bylo za moich lat. Jak HIP HOPOWCY kupowali i malo tege ze mowili ze jest "spox" (keidys nie mielismy komorek wiec nie bylo smsow) to jeszcze prosili zeby przyneisc wiecej. Eh to byly czasu

Naprawde dziecinstwo jest najlepszym chyba zyciem, bo chyba wszscy mamy / mielismy beztroskie dziecinstwo ;] Raczej rodzice nam duzo obowiazkow nie dawali, ale chyba powinnismy skonczyc rozmowy o tym bo sie robi forum wychowawcze niz tibijskie

Do uslyszenia
GZ PEPHY i reszczie ET

Wogle zycze wam powodzenia i wkoncu dojscia do porozumienia w tej wojnie ;] HAIL _schneider_