Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Balu_kiler
Schnapie, co jest w ogóle z tobą?
Grasz na innym servie?
Ja jak sięgam pamięcią to pomagałes Puge'owi więc śmierdziało od ciebie szwedzką kupą. Niewiem jak teraz ale jesteś mało online więc tej kupy tak od ciebie nie czuć.
Schnapie - szwedzki Polak. To mój komentarz ale mam prawo tak twierdzić :/
Bo to co pisze nie jest wymyślone tylko prawdziwe.
Szanowny kolego który tak bardzo chce aby wojne wygrało Cruois. Kleisz się do tych co mają władze. Polacy nic dla ciebie nie znaczą ale i ty dla Polaków nic nie znaczysz. A jeśli liżesz dupe Swe to muszę cię powiadomić, że dla nich jesteś większym śmieciem niż dla Polaków. Komentując Sidara będąc nikim jeszcze bardziej pokazują jaki jesteś żałosny.
Signed,
Balu 
|
Lol, dla Ciebie kazda osoba ktora rozmawia, kumpluje sie ze szwedami jest dupolizem? Ogarnij sie czlowieku, od kad gram na Selenie (jakies 2 lata) to do dzis gadam na msn'ie z takim Wrathem, Alphonem etc. Szwedzi mnie namawiali do powrotu na Selene zaoferowali swoja pomoc na poczatku. Przyznaje ze nigdy nie przepadalem za Shnapim ale szanuje go, i to jest kurwa jego sprawa z kim gada a z kim nie. Dla niektorych szwed jest spoko, dla innych polak. Ja akurat na Selenie wole dobrze zyc ze szwedami niz wiekszoscia polakow. Tak pewnie zaraz zaczniesz mi cisnac "szwedzki dupoliz" etc. ale odrazu Ci powiem ze mam to gleboko w dupie