Omg , Gz Dla CipSoft -.-
Ludzie ! Trzeba ulepszyc knightow poniewaz oni prawie nic nie maja , spojrzcie na dzial czary na stronie glownej tibia.pl i co widzicie ? 5 czarow dla knighta i tak wiekszosc tylko dla pacc.... A druid , sork i pall ? Cipsoft powinien dodac wiecej hp z kazdym lvl , ale to tez by bylo bez sensu poniewaz naprzyklad postac z 40lvl knight ( taka jak ja xD ) ma xx hp a tu podchodzi 20lvl knight ( po ulepszeniu ) i sie smieje ze mam malo hp xD Druid moze bez eq wogule nie wychodzic z miasta ! Bedzie siedzial tydzien i robil uhy i uzbiera 60k ! A knight ? Bedzie siedzial tydzien na potworkach typu beho i guardy i co ? Uzbiera z 20k max i jeszcze ze strata uh .... ( chyba ze ma sie pacc to wtedy sie chodzi na tomby ale tam tez uhy zchodza jak nie wiem co.........Boze CipSoft zrob cos z tym -.- knight nie ma jak zarabiac kasy !!! No i dla druida i sorka troche capa dodac i bedzie git ! I jeszcze jedno , tak jak kilka up ktos przyznal : Miss Hit Wk*** , Powinni zrobic tak ze knight i pall zawsze trafiaja w cel !
Raz mialem taka sytuacje , bije gsa solo i kilka kolejek bylo miss hit , przychodzi 30lvl sork i po gsie ..........
No i moze zmniejszyc cene uh ... zeby wbic 40lvl musialem kupic 6 bp uh ......
A tak nie z tej beczki : Zmniejszyc ,, kare '' po smierci postaci !! Zdecydowanie za duzo tracimy !
Ostatnio edytowany przez Xydijo - 28-02-2007 o 10:23.
|