Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2007, 16:31   #995
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scroopy Pokaż post
Lol, dla Ciebie kazda osoba ktora rozmawia, kumpluje sie ze szwedami jest dupolizem? Ogarnij sie czlowieku, od kad gram na Selenie (jakies 2 lata) to do dzis gadam na msn'ie z takim Wrathem, Alphonem etc. Szwedzi mnie namawiali do powrotu na Selene zaoferowali swoja pomoc na poczatku. Przyznaje ze nigdy nie przepadalem za Shnapim ale szanuje go, i to jest kurwa jego sprawa z kim gada a z kim nie. Dla niektorych szwed jest spoko, dla innych polak. Ja akurat na Selenie wole dobrze zyc ze szwedami niz wiekszoscia polakow. Tak pewnie zaraz zaczniesz mi cisnac "szwedzki dupoliz" etc. ale odrazu Ci powiem ze mam to gleboko w dupie
Obaj dobrze wiemy jak te relacje moga wygladac. Ty byles z tymi ktorzy grali bardziej na powaznie - 1sze slashe i nocturny (nie te downy co teraz graja). Ja bylem z koncowym vidfamne (juz bez doedna ale jeszcze bez levica itd.) innymi slowa z umea. No dobra bylem to za duzo powiedziane bo pedalem nie jestem ani z nimi blisko nie trzymalem, po prostu lubilem z nimi gadac bo oni srali na te gre i grali totalnie dla jaj, smiali sie z siebie nawzajem itp. Cale gadanie o lizaniu dupy do kogokolwiek jest prawie zawsze strzelaniem bo to jak ja sobie wyobrazam jak twoje relacje z qu czy innym wygladaly to jest czysta abstrakcja. Liczy sie to, jak na tym sie wychodzi na koncu czyli
a) olewaja cie po jakims czasie bo np mieli cie w dupie
b) dalej trzymasz kontakt bo maja cie za pozadnego goscia
c) ruchaja cie w dupe i masz pograne
Jak ktos nie wierzy jak to ma wygladac no to iomer na podobnej zasadzie wpadl do vidfamne bo to bylo przy okazji wojny team pekay i breathow.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline