Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2007, 17:38   #673
Piero
Użytkownik Forum

Piero's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 106
Domyślny

[quote=scorp;1293573]@piro~
Buraku miałem wiekszy niż twoj 106lvl na pvp wiec sie nie odzywaj masta pvp niby kogos zabiles na tej wojnie? wes bo mi cie zal czlowieczku niczego nie osiagneles w tibii a pierd*** takie glupoty, wez idz sie popatrz w lustro i niestety ujzysz swoja 'piekna' twarz , pozatym o aldorze wiem wiecej niz ci sie wydaje

A wiec, jak Ty to powiedziales 'buraku' ingerujesz w sprawy nie swojego swiata, strasznie sie przy tym wymadrzajac. Moze dla Ciebie nic nie osiagnalem, bo nie mam 120+ na non pvp, ja swoj cel w tibi osiagnalem, wbilem 100 i to mi starczy, sa w tej grze rzeczy wazniejsze niz lvl, itemy itd, ale pewnie nigdy tego nie zrozumiesz. A co do wojny to sam nic nie osiagnalem, ale z moja gildia mamy juz 54 fragi, wiec przemysl jeszcze raz co napisales. I mozesz wyzywac mnie dalej, pokazujesz tylko Twoja inteligencje, no coz, nie moge napisac nic z sensem to powyzywam, nie? x)

P.S to moze podasz swoj name z aldory, skoro tak dobrze znasz ten swiat, bedziemy mogli zobaczyc jaki byles wspanialy.
Piero jest offline