No ta ;p widze tu kilka nie scislosci wiec pozwolcie ze sie ropisze troszke
po 1. Sprawa z Zerio~ mogl to byc zbieg okolicznosci chcialbym w to wierzyc bo jestem w 100% za WIW i nie podoba mi sie PA... Dalej bardzo mozliwe jednak ze rzeczywiscie Zerio~ uzyl power abusingu i wygonil cie z rotow... Nie wydaje mi sie ze to wina serva, na kazdym servie masz pa i pk (pvp oczywiscie) obojetnie gdzie bys nie grala czy to bedzie nowy serv jak wspomnialas czy stary, wszedzie znajdzie pa
po 2. ktos wspomnial czemu polacy nie trzymaja sie razem... Szczerze mowiac nie moge tego zrozumiec

przed wojna myslalem ze mozna liczyc na wszystkich polakow jednak teraz widze ze nie ktorzy wola swe tlumaczac sie tym ze sa lepsi i wogole

hehe ja nie widze w nich nic lepszego niz u polakow... to ze graja na botach? Wlasciwie tylko to ze trzymaja sie razem

chociaz wezmy takie WIW wiekszosc z nich trzyma sie od poczatku kyry razem i mozna o nich powiedziec ze sa lojalni... Po ostatniej wojnie nie ktorzy mowia ze oni tylko expic umieja bo mieli duza przewage a mimo to przegrali wojne... Nie wydaje mi sie ze to noobki na ostatniej wojnie nie brali pod uwage taktyki, wychodzili na open battle myslac ze ja wygraja swoja przewaga levelowa tymczasem przegrywali i nie wiedzieli dlaczego. Jesli WIW wygra ta wojne Kyra stanie sie lepsza, wydaje mi sie ze wtedy wezma sie za tych "nielojalnych" graczy i poki co na kyrze bedzie mozna smialo grac... W przypadku wygranej swe, bardzo sie boje ze bedzie wielkie PA i jesli wejdziesz w droge komus z nich zostaniesz po prostu zmiazdzony...
Uhh troche sie rospisalem
Pozdro ;*