Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mitthenither
@Up
Ad1.
Widziałem dużo
Ad2.
Na tym filmiku nie zdarzyło się, żeby mieli 3x DL naraz, a 2x to ja moge solo z hmmów i nawet cala mana mi nie zejdzie, co więcej moge to bić na klacie z kuszy bez użycia sdków.
Ad3.
A co ma do rzeczy to, że gram na Harmoni?Jakoś mi się nie wydaje, żeby bicie DL'i na pvp i non-pvp się różniło. Na poi bylem, z kolei wątpię, żebyś ty kiedykolwiek tam był.
Bp sdków kosztuje tyle co 3 bp hmmów...gdyby zamiast żużyć ten bp sdków każdy z nich zużył by te 3 bp hmmów to wbili by duzo więcej expa za taki sam koszt
Więc o co chodzi?
|
Ad.1.1
Myślę że itak widziałęś mniej niż ja,chyba ze grasz jakieś 5 lat,jak ja.
Ad 2.2
Bo widać umieją brac pojedyńczo,góra dwa dle naraz?"lurować".No i co z tego ze dwa zsolujesz z hmmow i Ci mana cała nie zejdzie,ja Ci też zsoluje nawet 4 dle bez sd,ale co z tego jeśli mam przy tym waste?
Ad 3.3
To że moim jak i wielu innych graczy zdaniem na non pvp grają sami ludzie którzy się boją wyzwań i sami wsumie niewiele umieją,co za problem robić lvl na non pvp,jak nikt Ci nic nie moze zrobić,expisz gdzie chcesz,wbijasz sie gdzie chcesz.Nic z tego expa nie masz,bo z nikim nawet sie pobić nie możesz..Też byłem na PoI,tak się składa że ja to Lamusini z tego filmiku.Byłem tam solo,byłem we 2.
Koszt mniejszy,ale sd sie używa tylko poto żeby szybciej ubić dla,zauwąż że takim palem żeby zadac 500dmg z hmm musisz walnac 5 hmmów-to jest ok.10 sek.+vity next.6sek.~.a jednym sdkiem walisz i masz to samo 400-500dmg i w 2 sek.tu chodzi o czas,którego nie chcesz marnowac na zużycie vit.
Nie wiem może dla Ciebie to noobkowate,mi chodziło abrdziej oto że gdyby było więcej dli to walic sd,bo np.przy 2 dlach to nie jest wielka różnica straty many an dwóch takich pali,ale jak już masz 3-4 naraz(co wsumie przy umiejętnym lurowaniu żadko się zdarza) to chyba lepiej walić sd.Pozatym Ca'fuze na tym huncie był 1 raz na PoI więc w czym rzecz?Ty nie jesteś ostrożny jak wchodzisz 1 raz na nowe expowisko?W tej chwili znacznie zadziej walimy sd.
Co do twojej wypowiedzi ze bardziej żalosnego filmu z dlami nie widziałes,to lol,lepsze już są filmiki jak 2 kolesi siedzi na tower?albo bicie dli na edron?Na PoI masz cały czas dle,więc wsumie czego więcej tam oczekiwac?rozumiem ze dla Ciebie fajny film byłby jakbyśmy zlurowali 5 dli i to wycieli przy dużym waste?
Pokazane jest wmiare jak biegac na tym filmiku po respie,wiec nie uważam ze jest to jakiś b.tragiczny film.Ja osobiście nie zamieszalem tego filmu,ca'fuz kręcił,ca'fuz wrzucił,ale bardziej w celu pokazania miejsca niżli zaskoczenia/zaszokowania osób oglądajacych.