Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2007, 19:39   #839
Crystal
Użytkownik Forum

Crystal's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006

Crystal ma numer GG 5319497
Domyślny

Quetio nie przejmuj sie Ljubem bo on huntuje wszystkich i za wszystko, ja mam hunta za łowienie ryb w Ab Chodze sobie brzegiem, łowie rybki a ten do mnie s*******aj ^.- to ja nic na to nie odpowiedziałem, za chwile znowu "s*******aj", ja do niego pierdol sie i poszedłem. Za 5 minut pisze ze mam hunta od dpft jak tylko sie wojna skończy Smiech na sali, myślał ze poczuje groze bo 130~ lvl z dpft (era zero member plz?) powie mi, ze mam hunta

Generalnie nie przejmuj sie tym bo gdyby każdy kończył gre dlatego, że ktoś mu napisał, że ma hunta to tibia by upadła dawno na serwerach pvp Wiesz od ilu ludzi ja już miałem hunta? Człowieku, jakby podsumować tą kase co ja juz miałem płacić to bym sobie kupił full eq (+ sov) i jakieś 100 bp uh I jakoś zyje Jak to luki zawsze mawia - NIE PEKAJ!

Pozdro ;]

Ostatnio edytowany przez Crystal - 28-02-2007 o 19:41. Powód: GG zabija ortografię ;S
Crystal jest offline   Odpowiedz z Cytatem