Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2007, 22:17   #1008
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez napaleniec Pokaż post
Moze przestan rozpaczac nad swoim 47 lvlem i wes sie za gre na innym serwie albo skoncz z tym gownem .A to ze puge wpadł ci na spawna i napisał "pay or die " i straciles swoj k armor za ciezko zarobione pieniadze na guardach to moze idz sie wypłacz mamie
Nie 47, a 48. Nie Puge, tylko Dany. Nie napisal "pay or die", tylko "pay armor". Nie karm, tylko garm. Nie stracilem arma, tylko pirate bootsy.
Chyba chlopczyku czegos nie rozumiesz. Odrobienie tych 2-3 straconych lvli to pikus. Byli tacy co juz wiele wiele wiele wiecej odrabiali. Niestety nie jestem czlowiekiem, ktory poswieca tej grze wiele czasu. Nie jestem PRO, nie umiem robic PG, a moje PVP stoi na nizszym poziomie niz 89 -letniego karla z rakiem prostaty. Gram tak sobie poprostu, bo podoba mi sie ta gra. Nie mam jednak zamiaru wbijac lvli, zarabiac kasy, po to, zeby jakis glab wpadal i zabijal mnie for fun. Nic by sie nie stalo, gdyby to byl sporadyczny wypadek, ale niestety oni robia to caly czas. I tego nie chcemy. I dlatego licze, ze Ultimation zmieni cos. Dopoki sytuacja polityczna Seleny nie zmieni sie, nie bede gral. A na innym servie nie chce mi sie zaczynac ^_^

@Burniasty
I dobrze Ci tak

@Schnapie
Po raz kolejny nie mozesz zrozumiec ironii i nie potrafisz dyskutowac na jako takim poziomie. Dobranoc :*

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 28-02-2007 o 22:19.
zalfik jest offline