Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boorex
@up
@vivalis
Co mi z czego przyszlo ? Mam 70 k ktorym juz nie pogram, tyle ze to nie ma nic do rzeczy z tym co mowie. Postawilem 2x fe, vitnales sie/uhnales kilka razy i uciekles a ja za toba, wiec FE juz nie bylo. Na koniec gdy miales reda wykonczylem cie z 3 visow...Manasow miales z bag, co swiadczy o tobie zreszta. Za to ty masz kolege Torpedo De'fire ktorej to postaci nie trzeba komentowac. A pozatym to ja nie mowie ze jestem kozak bo chara nie ukrywam, ale za to ty tak myslisz i kazdemu to wytykasz, a w tym momencie wole miec hunta i powiedziec to co zawsze myslalem, a nie pie*dolic o Szopenie tak jak ty. Jedyne twoje argumenty to "zianie" ze moj 70 k ma hunta i mowienie ze jestem kozak. Lepiej nie badz taki pewny siebie.
|
Drobne sprostowanie. Zabiłeś go postacią która miała lvl 27. Z moich obliczeń wynika, iż niestety jestes w błędzie!!!! O Tak!!

Choć wydaje się to być niemożliwe to jednak znalazłem mały błąd w Twej wypowiedzi!!!!!

FE nie można jeszcze summonować na 27 lvl'u.

To nie może byc literówka, bo napisałeś 2x. Co do fraga to moje gratulacje, musiałeś wtedy czuć ogromne podniecenie.