Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uzu
Galana jest zniszczona przez Szwedow , bedac Polakiem na tamtym serverze masz 2 mozliwosci 1) Byc ich asslickerem i szpiegiem w zamian za to ze Cie nie beda huntowac oczywiscie tylko przez czas jak jestes im potrzebny 2) byc z nimi w wojnie ktora nie ma za bardzo szans na wygrana od strony Polakow czyli Hail PZ.. Ogolnie to spolecznosc Swe nie ukrywa swojego rasistowskiego podejscia do Polakow typu "Szkoda ze Hitler nie spalil Polakow z Zydami" itp.
Guild rzadzaca narzuca na innych swoje chore pomysly np. price list w ktorej ceny sa conajmiej zabawne np. bohy - 50k.. A najsmiejsniesi sa Polacy ktorym Szwedzi zryli tak czache ze potrafia powiedziec do drugiego Polaka "fuc** polaks" czy " Zamknij ryj polska szmato " ( hail Rumcio )
Ps. Na kyrze robi chara taki jeden Swe z Galany i z tego co sie dowiedzialam jego Rl jest wsrod Szwedow walczacych tu .. wiec nie dopuscie do tego by oni doszli tu tez do wladzy..
|
Nom wlasnie i to samo bedzie tutaj jesli swe wygraja wojne jestem tego pewny.. Dlatego nie moge zrozumiec czemu nie ktorzy polacy uwazaja ze swe to cudowny narod i wogole... Do dzisiaj mam pewne wmv na ktorym jeden ze swe pisze burn poland i w tym czasie jest grany hymn polski w moim odczuciu jest to troche klujace i nie przyjemne ale coz... Nic na to nie poradzisz trzeba wygrac wojne i tyle nic dodac nic ujac... mowie z gory ze jezeli swe wygraja wojne to my (mam na mysli polakow) nie mamy czego szukac na kyrze