Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2007, 23:50   #2136
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 70+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keonek Pokaż post
Nom wlasnie i to samo bedzie tutaj jesli swe wygraja wojne jestem tego pewny.. Dlatego nie moge zrozumiec czemu nie ktorzy polacy uwazaja ze swe to cudowny narod i wogole... Do dzisiaj mam pewne wmv na ktorym jeden ze swe pisze burn poland i w tym czasie jest grany hymn polski w moim odczuciu jest to troche klujace i nie przyjemne ale coz... Nic na to nie poradzisz trzeba wygrac wojne i tyle nic dodac nic ujac... mowie z gory ze jezeli swe wygraja wojne to my (mam na mysli polakow) nie mamy czego szukac na kyrze
Jesli Szwedzi wygraja Gwarant ze bedzie tu tak jak na Galanie.. Mam nadzieje ze Polacy ktorzy staja po ich stronie opamiataja sie w miare szybko..Bo bardzo Latwo jest przewidziec co ich bedzie czekac jak Swe wygraja.. Mianowicie zostawia sobie kilku najbardziej potrzebnych .. reszte wyrzuca .. poczaktkowa beda miec spokoj ale po czasie jak sie Szwedom zacznie nudzic znajda byle powod i zaczna huntowac rowniez tych co byli po ich stronie..
Szwedzi nigdy nie beda miec szacunku do Polakow bo ( w sumie nie wiem czemu ) uwazaja sie za lepszych i nie chodzi tu tylko o gre
Uzu jest offline