Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2007, 10:28   #31
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XxCHERRYxX Pokaż post
Zgadzam się z tobą, a poza tym Cipowie mogliby zrobić takie cuś, że nawet jak zamkniesz okienko report to i tak to 'podanie' sie utrzyma !.
non sens-jeżeli byłbym na makro i ktoś by mnie zareportował, ja po 3 godzinach bym przyszedł do domu, elegancko wyłaczył makro i by sie zalogował obok mnie GM, to osoba co by mnie zareportowała wyszła by na idiote. No cóż imo powinni być o wiele więcej GM'ów, 9 nowych to i tak mało. Jakis rok temu dodali 4 nowych to chyba ani razu żadnego z nich nie widziałem. Szczerze mowiac to 45k ludzi na wszystkich serwerach, +/- 34 GM'ÓW czyli na 1 gm'a przypada 1320 LUDZI!! Oczywiscie mowiąc że wszyscy byli by on-line, ale wielu z nich loguje sie bardzo rzadko i ilosc osob na 1 gm'a drastycznie wzrasta.
Dla porownania 1 urzędnik i nawet 50 ludzi ktorych musi obsłużyć...każdy z innym problemem, jeden zajmie 10 minut, drugi godzine. GM'owie robią to za friko więc nie muszą siedziec 12 godzin i banowac..bo to juz byla by przesada.

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline