Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misza
Oczywiście z twojego posta miałem to wszystko wywnioskować? To może jeszcze jak napiszesz 'pomóżcie mi z fejkiem', mamy odgadnąć, jaką chcesz mieć fabułę? Napisałeś TYLKO o tym, jaką miałeś koncepcję. O żadnych wykonanych grafikach NIC nie mówiłeś.
I może jestem głupi, ale co ty pieprzysz o tych czołgach z runami? Tak miały wyglądać statki obcych, czy ty już się czepiasz mojego zdania - że nie podoba mi się mieszanie teraźniejszości/przyszłości z Tibią?
|
Kolejny brak logicznego myslenia, zastanow sie...
Wyobrazasz sobie produkcje Lewitujacych czolgow, z runami wyrytymi na "pancerzu" ktore polyskuja w krystaliczny sposob i do tego, Ruscy sa ich tworcami (czyt. Ludzie) ?
Jakbys nie zauwazyl, my "Ludzie" od zalania dziejow, produkowalismy pojazdy w sposob...hmm...jakby to nazwac... powiedzmy ze "Mechaniczny" (Pojazdy wygladaly jak machiny, roboty - czyli kupa blachy, srub, zebatek itp itd... ), a nie w sposob "Magiczny", Wierzeniowy, nie wyrylismy na Pralce jakichs run, nie ma Helikopterow z dziwnymi runami.... ani innymi nie jasnymi symbolami ... .
Tu powinienes troszeczke wykazac sie logika ... .
Co do nastepnego odcinka, nie powiedzialbym by az tak dlugo to zajelo ^^ .
Edit:
DracoR:
masz (ze smiglami w obrocie)