Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
Wyobrazasz sobie produkcje Lewitujacych czolgow, z runami wyrytymi na "pancerzu" ktore polyskuja w krystaliczny sposob i do tego, Ruscy sa ich tworcami (czyt. Ludzie) ?
|
Tak, wyobrażam! Ale raczej jako zabawki...
Cytuj:
Jakbys nie zauwazyl, my "Ludzie" od zalania dziejow, produkowalismy pojazdy w sposob...hmm...jakby to nazwac... powiedzmy ze "Mechaniczny" (Pojazdy wygladaly jak machiny, roboty - czyli kupa blachy, srub, zebatek itp itd... ), a nie w sposob "Magiczny", Wierzeniowy, nie wyrylismy na Pralce jakichs run, nie ma Helikopterow z dziwnymi runami.... ani innymi nie jasnymi symbolami ... .
Tu powinienes troszeczke wykazac sie logika ... .
|
Zacznę od końca - nie zrozumiałem, o czym ty do mnie rozmawiałeś, więc zapytałem. Dość niejasno (dla mnie...) sformułowałeś tamto zdanie. Poza tym tak się przyczepię (to u mnie normalne, nie przejmuj się) - runy na statkach Obcych mogą oznaczać np. 'Apache 666'. A u nas nazwa samochodu [na nim] to raczej normalka.
Jeszcze coś - <metaliczny głos> nie wszyscy muszą być ludźmi,
hjuma'n. (' oznacza akcent) </metaliczny głos>
I tak poza tym, nie mam nic ani do ciebie, ani do twoich fejków. Zwyczajnie wyraziłem swoją opinię, chwilę poflejmowałem, skończyłem. Przy następnej części wytknę błędy, ale tylko dlatego, że jesteś Avagerem (czyt. najwyżej notowanym fejkowcem na tym forum, a jak już pisałem, szlachectwo obowiązuje - nie możesz nas odzwyczajać od swojego wysokiego poziomu). Taki MatiNieograniczonaŚmier wzbudza najwyżej śmiech politowania.