Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2007, 23:56   #206
Bastash
Zbanowany

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Bastash ma numer GG 2751608
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul Pokaż post
A co było z Live? Lepszy zespół i już Barca się gubi. Popatrz na ważne mecze Barcelony z silnymi rywalami w tym sezonie. W Super Pucharze Europy porażka z Sevillą, przegrane z Realem, Valencią, Chelsea, Werderem i Liverpoolem. Dodać do tego fakt, że ten mecz Barca gra na wyjeździe a dobre mecze rozgrywa głównie na Camp Nou. Byłbym skłonny czysto postawić na Sevillę, jednak powrót Eto'o to naprawdę silne wzmocnienie.
Co do Liverpoolu to nie mam pojęcia dlaczego Barca była takim faworytem a media od razu skreśliły Lvrpl, który pokazał swoją wartość. Szczerze mówiąc nie patrzyłbym na mecze Barcy w Primera Division, bo tam każdy może wygrać z każdym a jak tylko spotkają się ze sobą zespoły, które od zawsze były w światowej czołówce (Barcelona, Real, Valencia) media robią z tego święto narodowe. Co do meczów z Chelsea, nigdy nie są to czyste mecze, zawsze z podtekstami a z Werderem Barca czysto dała dupy ; ]. Nie, żebym usprawiedliwiał ich na siłę ale ja tak to widzę. Pewnie dlatego, że jestem od dziecka uzależniony od Barcy - podobnie jak Ty od Realu. W każdym razie - powodzenia.
Bastash jest offline   Odpowiedz z Cytatem