Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
A co było z Live? Lepszy zespół i już Barca się gubi. Popatrz na ważne mecze Barcelony z silnymi rywalami w tym sezonie. W Super Pucharze Europy porażka z Sevillą, przegrane z Realem, Valencią, Chelsea, Werderem i Liverpoolem. Dodać do tego fakt, że ten mecz Barca gra na wyjeździe a dobre mecze rozgrywa głównie na Camp Nou. Byłbym skłonny czysto postawić na Sevillę, jednak powrót Eto'o to naprawdę silne wzmocnienie.
|
Co do Liverpoolu to nie mam pojęcia dlaczego Barca była takim faworytem a media od razu skreśliły Lvrpl, który pokazał swoją wartość. Szczerze mówiąc nie patrzyłbym na mecze Barcy w Primera Division, bo tam każdy może wygrać z każdym a jak tylko spotkają się ze sobą zespoły, które od zawsze były w światowej czołówce (Barcelona, Real, Valencia) media robią z tego święto narodowe. Co do meczów z Chelsea, nigdy nie są to czyste mecze, zawsze z podtekstami a z Werderem Barca czysto dała dupy ; ]. Nie, żebym usprawiedliwiał ich na siłę ale ja tak to widzę. Pewnie dlatego, że jestem od dziecka uzależniony od Barcy - podobnie jak Ty od Realu. W każdym razie - powodzenia.